De PopquizXL wordt gehouden op woensdagavond 30 december 2020 vanaf 20.00 uur. Teams kunnen zich opgeven via deze website. Deelname kost 12,50 euro per team. Na inschrijving ontvangen zij een link naar de antwoordformulieren. De PopQuizXL is te volgen via het televisiekanaal Aavisie (voor frequenties, check de website van uw aanbieder) of de website www.aavisie.nl/kijk-live

Deelnemende teams kunnen de quiz vanuit hun huiskamer volgen via televisie of internet. Na inschrijving ontvangen zij een link naar de antwoordformulieren, die na iedere ronde digitaal kunnen worden ingestuurd. Natuurlijk gaat de opbrengst van het inschrijfgeld opnieuw in z’n geheel naar een goed doel. Dit jaar is dat de Voedselbank Almelo.

Veel is dit jaar anders, maar de opzet van de quiz blijft in grote lijnen hetzelfde. Net als voorgaande jaren komt opnieuw de gehele historie van de popmuziek voorbij, van Hank Williams tot Billie Eilish, van rock tot hiphop, van metal tot dance, van country tot schlager. En ondanks de gewijzigde omstandigheden blijft het pop-olympische motto van kracht: meezingen is belangrijker dan winnen. De hoop en verwachting is dat dit gezang vanuit talloze Almelose huizen over de stad uitwaaiert.

Volg ons voor het laatste nieuws over de quiz op Facebook: https://www.facebook.com/popquizxl

We wensen je veel plezier bij de vijfde editie van de PopquizXL.

Team PopquizXL: Tom, Marc, Michael, Marcel, Luc en Daniël